Ga naar inhoud

De Maatwerkspecialisten

Beluga Expeditions & Adventures is één van "De Maatwerkspecialisten". Dit is een samenwerkingsverband van maatwerk-reisspecialisten. Alle deelnemende reisorganisaties zijn specialisten in maatwerkreizen en hebben kwaliteit en zeer persoonlijke benadering hoog in het vaandel staan. Door de handen ineen te slaan, kunnen wij u kennis laten maken met zeer verschillende gebieden.
Onze mede-maatwerkspecialisten zijn allen ook lid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen (CFR).Wij stellen u voor aan de andere deelnemers:

OUT in Africa

"OUT in Africa" is een reisorganisatie gespecialiseerd in Zuidelijk- en Oost-Afrika.
Zij onderscheiden zich door echt persoonlijke service en grote deskundigheid. Uniek is dat zij een Zuid-Afrikaans-Nederlandse organisatie zijn. Passie voor Afrika zelf (en niet alleen het toerisme) en betrokkenheid bij het continent onderscheiden hen van puur commerciële reis-organisaties. Zij richten zich uitsluitend op Afrika en hebben daarin een ongewoon breed aanbod van exclusieve verwenreizen tot avontuurlijke expedities. U kunt bij hen terecht voor self-drive reizen op alle niveaus, maar ook voor reizen onder begeleiding. Alles uiteraard op basis van uw wensen en budget.

Walkabout Australia - New Zealand

Walkabout organiseert al sinds 1994 reizen naar Australië en Nieuw Zeeland. Als specialist voor uitsluitend deze twee landen hebben wij een ruim aanbod, bestaande uit bijvoorbeeld mooie self-drives, autohuur of camperhuur, maar ook kortere en langere groepsreizen, wildlife tours of duikexcursies.

Tioga Tours

Tioga Tours is gespecialiseerd in Amerika- en Canadareizen.
Met twee tot camper omgebouwde touringcars reisden zij van 1989 tot 1994 met hun groepen door heel Europa. Later organiseerden ze ook groepsreizen met gehuurde motorhomes door de VS. Uiteindelijk bleef alleen Amerika over. Tot 2003 organiseerden en begeleidden zij een groot aantal groepsreizen door dit uitgestrekte land.
Mede dankzij de komst van internet ontstond hieruit hun in de VS en Canada gespecialiseerde reisbureau. Doordat ze zelf veel door Amerika en Canada hebben gereisd, kunnen ze u vanuit een zeer persoonlijke invalshoek helpen bij het "op maat" samenstellen van uw reis.
Sinds eind 2020 biedt Tioga Tours nu ook als ViaTioga maatwerkreizen naar verschillende Europese bestemmingen zoals het Schotland & Engeland, Oostenrijk & Slovenië, Frankrijk & Spanje, Andalusië en Kroatie.

Dimsum Reizen

Dimsum Reizen is gespecialiseerd in reizen naar Azië.
"Onze filosofie is dat je moet doen waar je passie naar uit gaat. Die passie delen wijj graag met u! Met hart en ziel organiseren wijj al 17 jaar bijzondere, 100% individuele reizen op maat naar alle uithoeken van Azië. De regiospecialisten hebben veel reiservaring en verzetten bergen om van uw reis een beleving te maken. We reizen zelf regelmatig door Azië om up-to-date te blijven, onze landenkennis te verdiepen en om te doen wat we het liefste doen: Azië beleven! We weten als geen ander dat reizigers net zo divers zijn als de bestemmingen. Daarom luisteren we in eerste plaats naar uw ideeën en verwachtingen en komen dan met onze suggesties en geheimen. We reizen bewust en dragen bij aan verantwoord toerisme."
Ook Dimsum heeft sinds eind 2020 een aantal bestemmingen in Europa toegevoegd om hun reizigers in deze tijd een bestemming dichterbij te kunnen bieden.

BON Travel

BON Travel is gespecialiseerd in reizen naar de Caribbean.
"Treasure Hunters, zo voelen we ons. Elk Caribisch eiland heeft haar eigen schatkamer en het is telkens een feest om hier naar op zoek te gaan. We proberen het gehele eiland in kaart te brengen en de leukste plekken te verkennen. Hiervoor verlaten we graag de gebaande paden. Waar de massa links gaat, gaan wij rechts. Alleen dan kom je die unieke plekken tegen. We denken niet alledaags. Sinds 1999 hebben we heel wat Caribische pareltjes gevonden. Je kan 14 eilanden bezoeken of nog leuker, combineren. We verassen je graag met een individuele reis op maat."
BON Travel heeft in 2020 een alternatieve Islandhoppenreis toegevoegd: per boot langs de Waddeneilanden.

Terug naar boven