Ga naar inhoud

Wandelreizen & Trekkings

:alttitle:

Wandelreizen & Trekkings

Wilt u eens heel diep doordringen in een van de Arctische gebieden? Dan is een trekking vaak de enige mogelijkheid. En denk u eens in: u komt in gebieden waar slechts een handjevol mensen per jaar komt, zoals het binnenland van Spitsbergen en het noorden van Canada.
In het zuiden van Groenland en het binnenland van IJsland zijn meer frequent bezochte gebieden met goed beschreven paden. Ook het zuiden van Argentinië & Chili (Patagonië) zijn prachtige bergwandelgebieden, zoals Torres del Paine, Fitz Roy en in het merengebied.

Op deze pagina vindt u een overzicht van de meest gevraagde wandelreizen en trekkings door de Arctische gebieden, Chili en Argentinië. Per reis wordt aangegeven wat de zwaarte van de wandelingen c.q. trekking is.

Heeft u twijfels of wilt u overleggen? Wilt u een ander gebied, een kortere of een langere reis maken, of een van de genoemde reizen combineren met een andere reis? Stuur ons uw wensen of bel +31 10 295 0126 voor overleg of een afspraak op ons kantoor. Wij kunnen u ook bellen, vul hiervoor het bel-me-bericht in. We maken graag een voorstel voor u.

Terug naar boven