Reisinformatie

Reisbeschrijving Winterreis Tromsø & Malangen

Deze 5-daagse reis begint met een lijnvlucht naar Oslo. Vandaar vliegt u door naar Tromsø voor uw eerste overnachting in het Clarion Collection Hotel Aurora. De volgende dag wordt u opgehaald en naar het plaatsje Malangen gebracht. Hotel Malangen Brygger is prachtig gelegen aan het water en een uitstekende plaats om noorderlicht te kunnen zien. 's Avonds gaat u er met de gids op uit op zoek naar het noorderlicht. Op dag 3 staat er in de ochtend een hondensledetocht op het programma. Na de excursie kunt u op eigen gelegenheid nog rondwandelen in de omgeving. 
Op dag 4 staat er in de ochtend een sneeuwschoenwandeling op het programma en gaat u na de lunch terug naar Tromsø. Overnachting wederom in het Clarion Collection Hotel Aurora. 's Avonds is er excursie per minibus waarbij u op zoek gaat naar het noorderlicht.
De laatste dag gaat u terug naar Tromsø voor de vlucht via Oslo terug naar Amsterdam.

Accommodaties

In Tromsø verblijft u in het Clarion Collection Hotel Aurora op basis van halfpension. 
In Malangen verblijft in Malangen Brygger op basis van halfpension. Bij de excursies is steeds een lichte lunch inbegrepen. 

Verlengen in Tromsø, Malangen of combinatie met Sommarøy, Lyngen of Oslo

Deze reis kan verlengd worden met een of meerdere dagen in Malangen en/of Tromsø. Aanvullende excursies zijn ook vooraf te boeken. Tevens is het mogelijk om dit arrangment te combineren met bijvoorbeeld een verblijf in Sommarøy of in Lyngen.
Gaat u liever met een huurauto op pad? Dan kunnen we een voorstel voor een maatwerkreis maken! Stuur ons uw wensen of bel +31 10 2950126 voor overleg of een afspraak op kantoor. 

Dag-tot-dag

Dag 01. Amsterdam - Oslo - Tromsø

Halverwege de ochtend vliegt u vanaf Amsterdam naar Oslo. Hier stapt u over op de volgende vlucht naar Tromsø, waar u aan het einde van de middag aankomt. Per Flybuss gaat u naar het Clarion Collection Hotel Aurora in het centrum van de stad. Na het inchecken kunt u nog even op eigen gelegenheid de stad in voor een eerste kennismaking.
Daarna kunt u genieten van het dinerbuffet. Om de avond af te sluiten kunt u nog naar buiten om mogelijk al de eerste glimp van het noorderlicht opvangen.

Dag 02. Tromsø - Malangen

Na het ontbijt heeft u de ochtend en de middag ter vrije besteding in Tromsø. U kunt het poolmuseum of de IJskathedraal bezoeken, of zomaar rondwandelen in de stad. Aan het einde van de middag transfer naar Malangen. 's Avonds is er onder leiding van een gids een noorderlichtexcursie.

Dag 03. Malangen

Op het programma staat een hondensledetocht. Het prachtige winterse landschap trekt aan u voorbij. De lichte lunch is in de wildernis. Na deze tocht kunt u opwarmen in de sauna en/of hottub. Diner is wederom in het hotel.

Dag 04. Malangen - Tromsø

Na het ontbijt gaat u onder leiding van de gids op pad met sneeuwschoenen. Na de sneeuwschoenwandeling krijgt u een warme snack en drinken aangeboden. Daarna transfer terug naar Tromsø. Tijdens deze rit kunt u nog even genieten van het winterse landschap. Hier checkt u weer in in Clarion Collection Hotel Aurora. 's Avonds is er nog een noorderlichtexcursie per minibus geboekt.

Dag 05. Tromsø - Oslo - Amsterdam

Na het ontbijt heeft u de ochtend ter vrije besteding in Tromsø. Misschien heeft u het poolmuseum of de IJskathedraal nog niet gezien, dan is nu uw kans! 
Aan het begin van de middag moet u naar de luchthaven voor de vlucht naar Oslo en vandaar naar Amsterdam, waar u aan het begin van de avond aankomt. 

Data & Prijzen winter 2018-2019

Vertrek

Deze reis begint en eindigt op Schiphol.
Met een gewijzigd schema is vertrek vanaf Zaventem ook mogelijk.

DataReisduur
Iedere ma, do, vr & za
01 dec 2018 t/m 31 mrt 2019
04 nachten

Prijzen per persoon, vanaf

Accommodatie04 nachten
in 2-pers. standaardkamers€ 1.497,00
in 1-pers. standaardkamers€ 1.853,00
in 2-pers. kamers KERST€ 1.546,00
in 1-pers. kamers KERST€ 1.924,00
in 2-pers. kamers OUD&NIEUW€ 1.557,00
in 1-pers. kamers OUD&NIEUW€ 1.935,00

De prijzen zijn inclusief:

SAS-lijnvluchten Amsterdam - Oslo - Tromsø en v.v. in de goedkoopste klasse, 02 overnachtingen in Clarion Collection Hotel Aurora op basis van halfpension, 02 overnachtingen in Malangen Brygge op basis van halfpension en gratis gebruik van de sauna, groepstransfers van Tromsø naar Malangen en v.v., een hondensledetocht, noorderlichtexcursie, sneeuwschoenwandeling, minibus-excursie Noorderlicht, alle excursies zijn incl. gids, warme kleding, warme drankjes en snack, informatieboekje en SGR-dekking.

Op kerstavond wordt er een 3-gangen diner geserveerd in Camp Nikka. Wellicht ziet u zelfs noorderlicht. 
Op Oudejaarsavond begint u de avond met champagne. Daarna is er een 5-gangen galadiner met live muziek. Daarna is er een vuurwerkshow. 

De prijzen zijn exclusief:

eventuele verhoging van de luchthavenbelastingen en/of belastingen, toeslag indien de goedkoopste klasse niet meer beschikbaar is, overige maaltijden, (fris)drankjes, transfer per Flybuss van de luchthaven naar het hotel in Tromsø en v.v., optionele excursies, fooien, verzekeringen, uitgaven van persoonlijke aard en publieksbijdrage Stichting Calamiteitenfonds Reizen (€ 2,50 per boeking).

Verlenging in Tromsø, Oslo of andere plaatsen in Noorwegen

Deze reis is eenvoudig te verlenging met extra nachten in Tromsø, een verblijf in Oslo of andere steden in Noorwegen of eventueel een fly-drive in Noorwegen. Mail ons uw wensen of bel +31 10 295 0126 voor overleg of een afspraak op kantoor. We helpen u graag verder.

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Ga naar de SGR informatiepagina.

Stichting Calamiteitenfonds Reizen (CFR)

Ga naar de CFR informatiepagina.