Ga naar inhoud

Op reis en het Coronavirus

Bericht bijgewerkt op 18 juni 2021.

Geachte reiziger,

Op dit moment kan er weer naar o.a. IJsland gereisd worden.
IJSLAND: Voor mensen die volledig gevaccineerd zijn of hersteld zijn van corona zijn er enkele eenvoudige regels. Voor mensen die (nog) niet gevaccineerd zijn, gelden meer regels zoals testen en een quarantainetijd van 5 dagen. Overweegt u een reis naar IJsland? We maken graag een offerte en leggen u de precieze voorwaarden graag uit.

Binnenkort kan er ook weer naar NOORWEGEN en FINLAND gereisd worden. Als u minstens 14-dagen geleden volledig gevaccineerd bent of genezen bent van het coronavirus en het officiële certificaat heeft (op papier of gedownload heeft via de Corona check app), dan gaan voor u de grenzen binnenkort weer open.
Voor de SPITSBERGEN gelden vooralsnog afwijkende regels, maar verwacht wordt dat deze in de loop van de komende maand versoepeld kunnen worden.

GROENLAND en RUSLAND worden op dit moment nog door de Nederlandse en Belgische overheid nog steeds als oranje landen gezien.
CANADA en ALASKA houden hun grenzen voorlopig nog gesloten voor buitenlandse toeristen.

Heeft u een reis voor deze zomer bij ons geboekt, dan nemen wij persoonlijk contact met u op als er nieuws is over uw reis. Heeft u eerder vragen of wilt u overleggen? Bel dan +31 10 295 0126 of stuur een bericht per e-mail.

Wilt u vooruitlopend op verdere opening plannen maken voor (na)zomer, herfst 2021 of voor Antarctica 2021-2022 of kijkt u liever een wat verder in de toekomst, zoals voor de winter in noorden 2021-2022, het zomerseizoen 2022 of Antarctica 2022-2023? Laat het ons weten. We maken graag een offerte met gunstige annuleringsvoorwaarden die passen bij de onzekerheid in deze Coronatijden. Denkt u aan een scheepsreis? Veel rederijen bieden op dit moment gunstige boekings- en annuleringsvoorwaarden evenals aantrekkelijke vroegboekkortingen.

Heeft u vragen? Bel ons dan op +31 10 295 0126. We staan altijd voor u klaar.
Let op: Op kantoor langskomen kan ook, wel graag vooraf een afspraak maken, dan hebben we alle tijd voor u.

Met vriendelijke groet,
Het Beluga Team

Terug naar boven